Algemene regels

Algemene kampeerregels

Algemene kampeerregels welke gelden voor iedereen die op onze camping verblijft, ook voor bezoekers.

Wij vragen om de avond voor vertrek af te rekenen bij de receptie.

 

Vanaf de openbare weg MATIG uw snelheid, voor het woonhuis en op de gehele camping dient u STAPVOETS  te rijden.

 

Het is toegestaan om een hond mee te nemen, deze dient echter aangeleid en buiten op de openbare weg los en uitgelaten te worden, dus niet langs de oprijlaan of weilanden.

 

Kleine kinderen zoveel mogelijk onder begeleiding van volwassenen. Alle speelgoed , skelters en fietsen mogen gebruikt worden, alleen gebruik hiervan binnen in de kantine is niet toegestaan.

 

Het bevinden op privéterrein is niet toegestaan: bedrijfsloods, bedrijfsterrein, stallen en woonhuis.

 

1 auto is op het terrein gratis, voor meerdere auto’s betaald men het vastgestelde bedrag, auto’s dienen geparkeerd te worden op de daarvoor bestemde parkeerplaats, niet bij caravan of tent.

 

Fietsen dienen in de daarvoor bestemde fietsenstalling geplaatst te worden, niet los op het terrein of schuur.

 

Wanneer er tijdens uw verblijf grotere hoeveelheden water nodig zijn bijv. autowassen en tuin sproeien, dient u dit te melden en het verschuldigde wordt dan berekend.

 

Bent u voor langere tijd niet aanwezig, sluit dan het water en gas af, dit voor de veiligheid.

 

Afval: zorg voor een schone camping gooi uw afval in de daarvoor bestemde plekken:

 

Huishoudelijk afval in de algemeen afvalcontaner, GEEN GLAS EN PAPIER OF PLASTIC!!!

 

Plastic (flessen)  zelf wegbrengen, niet in containers deponeren, anders brengt dit extra kosten voor u mee.

 

Papier in de daarvoor bestemde rolemmer

 

GFT en Groen afval Groene rolcontainer / snoeiafval in de daarvoor bestemde tuinafval container op het terrein, hierin geen keuken/groente / fruit afval.

 

De aanwezige dieren op het terrein, mogen niet gevoerd worden, dit voor de gezondheid van de dieren.

 

Denk om het milieu, gooi geen afvalwater met chemische middelen en andere niet biologisch afbreekbare stoffen in de toiletten en wasbakken, dit om te voorkomen dat de biologische tank wordt verstoord.

 

Wilt u iets gebruiken, vraag dit ons eerst.

 

Stilte op de camping vanaf 22.30 uur tot 7.00 uur, voorkom lawaai!

 

Bezoekers zijn welkom wij vragen wel een bezoekersvergoeding per persoon zo ook voor de auto, de bezoekers per bezoek overdag dienen gemeld te worden op 06 – 13 61 41 99 en dienen de campingregels in acht te nemen. Blijft uw bezoek slapen, dan zullen wij hiervoor een vergoeding vragen.

 

Aansprakelijkheid voor vernielingen, beschadigingen, vermissing e.d. van zich op ons terrein bevindende goederen of ongevallen van mens en dier aanvaarden wij niet.

 

Kamperen is op eigen risico, voor verzekering van tent, caravan , auto tegen storm, brand, diefstal e.d. dient u zelf zorg te dragen.


Gebruik van wasmachine en droger zijn kosten aan verbonden voor het gebruik per keer, invullen op de daarvoor bestemde lijst, wij zullen dit dan met u verrekenen.

 

Voor verdere vragen zijn wij te bereiken op de Receptie deze openingstijden staan aangegeven in de kantine. Zondags gesloten.